Mijn favorieten

TAXATIES

Een taxatierapport nodig voor uw woning ten behoeve van de financiering, oversluiting van uw huidige hypotheek, de verdeling van een huwelijkse gemeenschap, een geschil met de fiscus  of vaststelling van de waarde ten behoeve van een nalatenschap, wij helpen u graag verder.

Een onroerend goed heeft vele waarden, of het nu om een huis, kantoor, bedrijf, boerderij of landerij gaat. Er is sprake van een verkoopwaarde, die in beginsel door koper en verkoper anders worden ingeschat. Voor de verzekering praat men over de herbouwwaarde, de bank vindt de executiewaarde belangrijk en de fiscus rekent met de waarde in het economisch verkeer.


Voor alle partijen is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waarde-oordeel van een deskundige. Onze taxateurs leveren u een professioneel, goed onderbouwd en overzichtelijk taxatierapport. Onze brede praktijkervaring is de garantie voor een goede, zo objectief mogelijke taxatie. Voor een juiste taxatie is plaatselijke kennis van cruciaal belang.

Onze gekwalificeerde taxateurs zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). En wij zijn aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut.
 

          
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring